Benefiet - Reisverslag uit Oostmalle, België van Sofia Vanneste - WaarBenJij.nu Benefiet - Reisverslag uit Oostmalle, België van Sofia Vanneste - WaarBenJij.nu

Benefiet

Door: sofiavanneste

Blijf op de hoogte en volg Sofia

15 April 2010 | België, Oostmalle

Op zaterdag 3 april organiseerde ik samen met de hulp van heel veel lieve mensen een benefietdag ten voordele van het project dat ik zal bezoeken. Hierbij vinden jullie enkele fotootjes van die leuke dag!De dag was sowiso al geslaagd door de grote opkomst in de namiddag tijdens het volleybaltornooi (10 ploegen!!). En ook in de avond kwamen er ongeveer 200 mensen een lekkere belgische en/of peruaanse schotel eten! Gevolgd door een heerlijk dessertenbuffet.
De winst van die dag, die naar het project gaat dat ik bezoek, is niet min! Er werd maar liefst 4000 euro ingezameld! Dank u wel!!

Ik ontdekte bij het 'uploaden' van de foto's dat ik maar 10 kan plaatsen hier op de site. Daarom verwijs ik jullie allemaal graag door naar mijn facebookpagina om foto's te bekijken!

Liefs van Sofia

• 16 April 2010 - 06:46

Nikita:

Het was super gezellig Sofia! en wat gaaf dat jullie zo veel geld hebben ingezameld. Daar gaat het dorp vast en zeker van profiteren, vooral omdat het met jullie meegaat :)

• 17 April 2010 - 17:39

Nicolette:

hey Sofia,

nog 1 n8tje!!!
    ga r lekker van genieten
    en tot horens!

liefs