Voorbereidingen
Door: sofiavanneste
Blijf op de hoogte en volg Sofia
10 April 2010 | België, Oostmalle
De voorbereidingen van de reis zijn vollop bezig! Ik geniet ervan maar tegelijkertijd is er ook het afscheid nemen, wat natuurlijk iets moeilijker is...
Nog een weekje...
Liefs van Sofia
10 April 2010 - 18:56
Hilde En Stefaan:
hallo lieve zus, dank je wel voor het aanmaken van de blogg!nog een hele fijne week in België!we zullen er samen nog erg van genieten!heel veel liefs van moeke en vake xxx -
10 April 2010 - 20:39
Pol Bruneel:
dag Sofia,
Heb je mijn adres opgenomen?.. kZou het wel leuk vinden jouw belevenissen te mogen volgen...
In elk geval wens je nog een goeie voorbereiding en een behouden veilige vlucht..
Ik ben straks een weekje internetloos in de Ardennen
Hartegroet
nonkel Pol -
10 April 2010 - 21:13
Samuel:
Hallo Sofia, leuk om zo je reis te kunnen volgen uit ons Belgenlandje. Veel succes met de laatste voorbereidingen en straks met het vertrek voor zo'n lange tijd richting Peru. Vele groetjes, Samuel, Yente en Milan -
11 April 2010 - 10:43
Elyse:
He lieve Sofia,
Geniet van je mooie reis naar Peru en maak me maar jaloers met je reisverslagen :)
Goede reis!
Kusje Elyse -
11 April 2010 - 12:18
Brecht:
amusseer je nog deze week en ik ben ervan overtuigd at je het goed gaat doen ginder! -
12 April 2010 - 08:27
Heidi:
Geniet zeker van je laatste week hier, maar zorg er ook voor dat je met een goed gevoel kan vertrekken! (dit is heel belangrijk denk ik) En maak er een leuke interessante,... reis van! Ik ga zeker je verslagjes lezen!
tot ... over 3 maanden? x -
12 April 2010 - 08:43
Judith Bruneel:
Hela Sofia
Geniet nog van je laatste week hier in België en daarna volop genieten van de ervaringen die jullie daar gaan opdoen!!! Amuseer jullie...Judith x