en hij is... aangekomen
Door: sofiavanneste
Blijf op de hoogte en volg Sofia
27 April 2010 | Peru, Lima
Even een snel berichtje vanuit een druk internetcafeetje in een buitenwijk van lima...
We hebben een goede reis gehad en zijn goed aangekomen in lima en logeren bij een lief en gastvrij gastgezin.
Lima is een rare stad, zeker de buitenwijk waar we hier logeren. We hebben vandaag een lange wandeling door de wijk gemaakt. Arm en rijk leeft hier naast elkaar, de verschillen zijn extreem. Dat doet wel raar...
Het voelt allemaal nog een beetje onwerkelijk aan. Wel ben ik heel blij dat ik hier ben. Het voelt allemaal als een groot avontuur.
palta, hugo de mango, sopa de papa, platanos y naranjas...
Allemaal lekkere vreemde dingetjes die we vandaag hebben gegeten in ons gastvrije gezin bij Claudio en Jesusa.
Morgen het centrum van Lima bezoeken en doorreizen naar Arequipa...
Spannend Spannend,leuk leuk
Dikke knuffel
Sofia
28 April 2010 - 06:19
Christine V Dommelen:
gelukt!! Blij dat je zo gelukkig bent. Heel veel deugddoende ervaringen hoor. Hartelijke groeten -
28 April 2010 - 11:33
Mémé Jes:
Allé Sofiake, je bent al zover! De palta's en de papa's, sopa's, naranga's enz... je zal ze missen als je terug hier bent! Maar geniet er van en verder nog een goeie reis richting Arequipa.
liefs
mémé Jes -
28 April 2010 - 12:22
De Coolste =):
Wiiiiiiiehiiiiie
woeeeehoeeeeeeeeew
You are there!!
Nu is het echt echt echt!! WOW!
Nu alleen meemaken, meeleven en ervaren!
Kdenk aan je lieve zus!
xx -
28 April 2010 - 13:50
Luc Bruneel:
Sofia,
je bent er al, alle vliegproblemen van de baan. Hopelijk verloopt alles verder volgens plan.
groetjes
nonkel Luc -
28 April 2010 - 15:20
Joke:
Super Sofia! Het zal inderdaad wat onwerkelijk aanvoelen, je bent ook van de ene naar de andere kant van de wereld en dus ook een heel andere cultuur gevlogen! Ben blij dat je goed bent aangekomen! veel liefs xxxxxxx Joke en ook de groetjes van Wouter -
28 April 2010 - 15:37
Leonard:
Mooi dat jullie er zijn, ik reageer ook op jouw hoor.
Pas je een beetje goed op mijn vrouwtje, geef haar maar een dikke knuffel van mij ;-) -
28 April 2010 - 18:25
Samuel:
Hallo Sofia, leuk om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn. Geniet van je verblijf in het verre Zuid-Amerika. We lezen hier wel hoe je het ginder stelt. Groetjes, Samuel, Yente en Milan -
29 April 2010 - 15:31
Pia:
Héé Sofia!
Waauw, moet zo'n ervaring zijn. Hou ons maar goed op de hoogte van je hele avontuur.
Jij zit daar in een nieuwe wereld en hier hervallen de meeste onder ons in het patroon van: slapen-leren-eten-leren-eten-leren-eten-leren-slapen :)
geniet er van met volle teugen en ik verheug me al op een nieuwe mail, waarin we je belevenissen kunnen volgen..
dikke zoen,
ik mis je
Pia -
29 April 2010 - 18:47
Eva Vyncke:
Amusseer je daar ! en maak er een geweldige reis van !
als je terug bent ligt je briefje klaar!
Heel veel liefs!
Kus Eva x